Mivel jár a díj elnyerése

A bírálóbizottság a benyújtott pályázatok közül kategóriánként kiválasztja a legfeljebb 6 legjobb pályázatot. Az év joghallgató tehetsége és Az év fiatal jogász tehetsége kategóriában legfeljebb 3-3 pályázat kerül kiválasztásra. A bírálóbizottság által kiválasztott pályázatok képezik az ún. jelölti listát. A nyertes pályázat kiválasztása kategóriánként a jelölti listára került pályázatok közül történik.

A Wolters Kluwer Jogászdíj elnyerése jelentős PR értéket képvisel:

  • A kategória nyertese saját felületein, kommunikációjában (logo, levél, névjegykártya, honlap stb.) a díjazás évének megjelölésével korlátlan ideig jogosult arra, hogy feltüntesse és használja az elnyert címet (pl. „Az év jogásza/csapata versenyjog kategóriában 2019”).
  • A Wolters Kluwer Hungary Kft. a „Wolters Kluwer Jogászdíj” eseményhez kapcsolódóan egyszeri megjelenésű kiadványt publikál, amelyben minden kategóriában a nyertes kiemelésével felsorolja a kiválasztott legfeljebb 6 legjobb pályázatot és megjelenteti azok rövid összefoglalóját.
  • A kiadványt 2020 első negyedévében megkapja a Wolters Kluwer Hungary Kft. adatbázisának jogi szegmensében szereplő TOP 5000 ügyfél.
  • A kiadványt a Wolters Kluwer Hungary Kft. promóciós céllal felhasználja.
  • A nyerteseknek a Wolters Kluwer Hungary Kft. bemutatkozási lehetőséget biztosít az általa üzemeltetett szakmai portálokon (www.jogaszvilag.hu, www.ado.hu).

Az eredményhirdetés díjátadón, ünnepélyes keretek között történik.