Mivel jár a díj elnyerése

A bírálóbizottság a benyújtott pályázatok közül kategóriánként kiválasztja a legfeljebb 6 legjobb pályázatot. ,,Az év joghallgató tehetsége” és ,,Az év fiatal jogász tehetsége” kategóriában legfeljebb 3-3 pályázat kerül kiválasztásra. A bírálóbizottság által kiválasztott pályázatok képezik az ún. jelölti listát. A nyertes pályázat kiválasztása kategóriánként a jelölti listára került pályázatok közül történik.

A Wolters Kluwer Jogászdíj elnyerése jelentős PR értéket képvisel:

  • A kategória nyertese saját felületein, kommunikációjában (logo, levél, névjegykártya, honlap stb.) a díjazás évének megjelölésével korlátlan ideig jogosult arra, hogy feltüntesse és használja az elnyert címet (pl. „Az év jogásza/csapata EU és versenyjog kategóriában 2020”).
  • A Wolters Kluwer Hungary Kft. a „Wolters Kluwer Jogászdíj” eseményhez kapcsolódóan egyszeri megjelenésű kiadványt publikál, amelyben minden kategóriában a nyertes kiemelésével felsorolja a kiválasztott legfeljebb 6 legjobb pályázatot és megjelenteti azok rövid összefoglalóját.
  • A kiadványt 2021 első negyedévében megkapja a Wolters Kluwer Hungary Kft. adatbázisának jogi szegmensében szereplő több ezer ügyfél.
  • A kiadványt a Wolters Kluwer Hungary Kft. promóciós céllal felhasználja.
  • A nyerteseknek a Wolters Kluwer Hungary Kft. bemutatkozási lehetőséget biztosít az általa üzemeltetett szakmai portálokon (www.jogaszvilag.hu, www.ado.hu).

Az eredményhirdetés díjátadón, ünnepélyes keretek között történik.

 

Egy gyors REGISZTRÁCIÓ után az Ügyvédvilág folyóirat idei exkluzív lapszámából most mindent megtudhat a 2019-es Jogászdíj jelölti listára jutott versenyzőiről, az elismerés nyerteseiről, továbbá a Legal Innovation Day-ről!